Magazin Online

Este activat modul de Prezentare

×

Returnare produse


CONDITII DE RETURNARE

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit.

  1. Atunci cand cumparati produse online. Daca nu sunteti incantat/a de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra.
  2. Legislatia romaneasca prevede : Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile lucratoare de la primirea produsului.
  3. Clientii Bijuservice.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 15 zile lucratoare de la primire fara penalitati si invocarea vreunui motiv.
  4. Produsele returnate trebuie sa fie nedeteriorate, in conditii optime pentru a fi puse din nou in vanzare,insotite de factura de cumparare si certificatul de garantie.
  5. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.
  6. Bijuservice.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 2 zile de la data denuntarii in scris .Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Devin-o colaboratorul nostru

Dacă ești vânzător sau bijutier am pregătit pentru tine servicii și prețuri speciale.

Ia legătura cu noi

Te vom contacta în cel mai scurt timp.

Contactează-ne Acum